Compound 50

[envira-gallery id=”218″]

Het blijft altijd weer een wens om een kwalitatief goed geluidssysteem te bouwen dat niet veel ruimte inneemt. Eigenlijk alle rondstralende speaker-systemen hebben een reputatie veel ruimte nodig te hebben, maar dat is slechts gedeeltelijk waar. Vanuit deze wens hebben we de Compound 50 ontwikkeld. Deze compacte luidspreker is zo klein dat u het op een dressoir of op een boekenplank kunt plaatsen. Daarbij zijn er geen compromissen gedaan met betrekking tot de geluidsweergave.

De Compound 50 wordt gekenmerkt door een volle en strakke bas, evenwichtig midden en een zacht en aangenaam hoog. Deze speaker is gebouwd als tweeweg systeem. Het bassysteem, uitgerust met een 11,5cm breedband / midrange luidspreker, is uitgevoerd als baspoort gecombineerd met een basreflexkanaal. Dit garandeert een zuivere en strakke bas met een enorme diepgang. De hier gebruikte tweeter is een conventionele 60mm conus tweeter. Deze wordt gekenmerkt door een uitstekende frequentie response en veel details in de hoogweergave.

Het hele klankbeeld is zoals bij al de Compound speakers samenhangend en voldoet aan de hoogste eisen. De geringe fase fouten van de speaker garanderen een nauwkeurige reproductie van het geluid.

Ook in een ongunstige opstelling ontwikkelt de Compound 50 een geluid met een verbazingwekkende ruimtelijkheid die kan worden waargenomen op elk punt in de ruimte. Virtuele geluidsbronnen, zoals stemmen of instrumenten tussen de luidsprekers, kunnen onafhankelijk van de luisterpositie duidelijk en nauwkeurig worden gelokaliseerd.

 

Hierdoor heeft de luisteraar een ongekende bewegingsvrijheid binnen de gehele luisterruimte De sferische afstraling zorgt ervoor dat ook hoge tonen door zowel zittende en staande personen zonder verliezen kunnen worden waargenomen.

€ 1.800 incl. BTW (per paar)