Paround 700

De paround 700 is een professionele rondstraler voor gebruik in grote ruimtes. De speaker combineert de voordelen van straling gedrag van de Backustic rondstralers met de hoge prestaties van PA luidsprekers. Maar ook in kleinere ruimtes zoals zalen, clubs of restaurants kan dit nieuwe PA-Rondstraler systeem zelfs in moeilijke akoestische omstandigheden zijn karakteristieke afstraal techniek ten volle weergeven. Als luidsprekersysteem voor bijvoorbeeld “unplugged” concerten zorgt de Paround 700 niet alleen voor de totaal weergave, maar biedt ook door hun afstralingsgedrag gelijktijdig monitoring voor de muzikanten.

Door het gebruik van ingebouwde klasse D versterkers die uitgerust zijn met een digitaal signaalbewerker (DSP) is de aansluiting op het podium ongelooflijk makkelijk. Men sluit de rondstraler door middel van een digitale kabel aan op een mengtafel en het systeem is klaar voor gebruik.

Overal waar een krachtige, maar nog steeds voor het publiek aangename weergave vereist is, is de Paround 700 de eerste keus. (geen directe aanstraling van het publiek. Door de karakteristieke afstraal techniek ‘drijft’ het geluid boven de hoofden).

Eigenschappen:

  • professionele hoogwaardige rondstraal systeem met 2 x 1000W RMS-vermogen voor gebruik op het podium, in kerken en in grote zalen
  • optimaal geschikt voor mobiel gebruik door een afzonderlijke behuizing voor de subwoofer (met zwenkwielen met rem) en een behuizing voor de midden en hoge tonen speaker.
  • behuizing uitgevoerd in professionele lak
  • overbelastingsbeveiliging om de tweeter te beschermen tegen vernietiging bij bijvoorbeeld akoestische terugkoppeling
  • aansluiten op een mixer via professionele XLR-Sockets

€ 11.200 incl. BTW (per paar)