Paround 300

[envira-gallery slug=”paround-300″]

De paround 300 is een professionele rondstraler voor gebruik in kleine en middelgrote ruimtes. De speaker combineert de voordelen van straling gedrag van de Backustic rondstralers met de hoge prestaties van PA luidsprekers. Maar ook in zalen, clubs of restaurants kan dit nieuwe PA-Rondstraler systeem zelfs in moeilijke akoestische omstandigheden zijn karakteristieke afstraal techniek ten volle weergeven. Als luidsprekersysteem voor bijvoorbeeld “unplugged” concerten zorgt de Paround 300 niet alleen voor de totaal weergave, maar biedt ook door hun afstralingsgedrag monitoring voor de muzikanten. Voor solo artiesten of het weergeven van spraak, zoals lezingen, colleges, enzovoort, dus wanneer één speler actief is, is het systeem zeer geschikt voor het weergeven van spraak, zelfs in grote ruimtes.

Ook voor het gebruik als achter luidsprekers in combinatie met paround 700, als een 4 – kanaals systeem, zijn de paround 300 speakers ideaal.

Door het gebruik van ingebouwde klasse D versterkers die uitgerust zijn met een digitaal signaalbewerker (DSP) is de aansluiting op het podium ongelooflijk makkelijk. Men sluit de rondstraler door middel van een digitale kabel aan op een mengtafel en het systeem is klaar voor gebruik.

Overal waar een krachtige, maar nog steeds voor het publiek aangename weergave vereist is, is de paround 300 de eerste keus. (geen directe aanstraling van het publiek. Door de karakteristieke afstraal techniek ‘drijft’ het geluid boven de hoofden).

Eigenschappen:

  • professionele hoogwaardige rondstraal systeem met 2 x 350W RMS-vermogen voor gebruik op het podium, in kerken en in kleine tot middelgrote zalen
  • behuizing geschikt voor mobiele inzet door het toepassen van zwenkwielen met rem
  • behuizing uitgevoerd in professionele lak
  • overbelastingsbeveiliging om de tweeter te beschermen tegen vernietiging bij bijvoorbeeld akoestische terugkoppeling
  • aansluiten op een mixer via professionele XLR-Sockets

€ 7.500 incl. BTW (per paar)